OM

Hantverk och småskaligt

Mina brudkronor och hårsmycken är gjorda för hand av trådslöjd och kallsmide. 
Ofta kallar jag dem unikat eftersom de bara finns i ett enda unikt exemplar. Bärbart konsthantverk för vardag, fest och bröllop. 
Jag har valt hårsmycken och brudkronor som mitt huvudsakliga objekt. Och många undrar varför jag inte gör halsband och andra smycken? Jag skulle kunna svara långrandigt på det men jag säger som min sambo säger.

- Nån skall ju göra det också.


Kontakta | Besök

Du hittar mig och ateljén i den lilla byn Morup som ligger mellan Varberg och Falkenberg i Halland vid havet på Västkusten. 9 mil söder om Göteborg. Sommartid har jag öppet alla onsdagar i juni, juli, augusti kl. 13.00 -17.00 samt vid vissa event som Konstrundan i Halland som alltid sker Kristi himmelsfärdshelgen i maj. Vill du prova ut brudkrona eller annat så kan du boka kostnadsfritt showroom året runt. Jag tar även emot grupper på studiebesök mot offert. Då visar och berättar jag om historien runt kronor och hårsmycken. Tro mig, här finns massor av spännande att berätta!


Kronmakaren Britten Toftarp

Morup Stenslyckan 204
311 90 Morup
+46 0)70-752 79 29


Om mig och mitt

Vill du veta lite mer om mig och mitt sätt att jobba? På hemsidan berättar jag mer om inspirationer och annat. Här hittar du även mina öppettider och mina events. 


Se mer?

På hemsidan har jag en portfolio där du kan se lite mer av det jag gjort genom åren. Där hittar du även min blogg där jag berättar om bröllop och traditioner, spännande historiska brudkronor och annat smått och gott.