HÅRSMYCKE

Mina hårsmycken har ofta sagans värld eller kulturhistorien som referens. Jag återkommer ofta till "halon" som modell för att den är så otroligt klädsam på de allra flesta och är rolig att jobba med som modell. Enkel att montera och den ger en stor effekt då den ramar in och lyfter ansiktet på den som bär smycket. Halo betyder ju gloria på svenska och det är precis så den fungerar, som en halo runt ansiktet. Finast är att montera den lite längre bak på huvudet i 1500-tals-stil, men vill du så kan du monterna den mer som en tiara också. Därför brukar jag kalla den "Tiara Halo". 

En annan modell är den jag kallar Tiara Circlet som istället monteras som en circlet runt huvudet. beroende av hur du monterar den, med udden nedåt eller uppåt gör stor skillnad. Du kan bära den som ett pannsmycke, som en tiara eller som ett diadem. Ett hårsmycke, flera stilar.

Här hittar du ett urval av de hårsmycken som just nu finns i min ateljé. Några med kunglig känsla och några med mer bohemisk känsla. Jag hoppas du hittar nån du tycker om?